ONE Modrogan

  • In curand
Modrogan 1A, Parcul Kiseleff, Bucuresti

ONE Modrogan

Modrogan 1A, Parcul Kiseleff, Bucuresti
  • In curand

One Modrogan – Viață de lux, în inima Bucureștiului! One Modrogan este un proiect rezidențial amplasat pe un teren de 4.200 mp, lângă Bulevardul Aviatorilor. Acesta va cuprinde 3 blocuri de apartamente, 47 în total. Vecinitati: Ministerul Afacerilor Externe, Parcul Kiseleff, Casa Doina, Trattoria Verdi, Metrou Piata Victoriei, One Modrogan, Muzeul National de Geologie, Monumentul Aviatorilor, Televiziunea Romana, Ambasada Indiei, Ambasada Poloniei, Ambasada Ucrainei, Ambasada Portugaliei, Ambasada Siriei, Clinica Washington, Bios Diagnostic Medical Services, Ambasada Republicii Federale Germania în România, Metrou Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle

Vanzari TheCounselor.ro

Cere oferta

Proprietati disponibile spre vanzare

One Modrogan

In curand

No listing found.

Proprietati disponibile spre inchiriere

One Modrogan

In curand

Vinde sau inchirieaza proprietatea ta!

Vinde sau inchirieaza proprietatea ta!

Serviciile The Counselor

Projects and Real Estate Adviser

Property Management

Oferim servicii de Property Management ce se adresează celor care dețin una sau mai multe proprietăți, atat proprietarilor plecați în străinătate cat și a celor care nu doresc să se ocupe direct de inchirierea sau administrarea acestora.
Noi te ajutam sa iti maximizezi încasările si sa scapi de toate grijile iar pentru întreaga perioada in care proprietatea nu este închiriată costul este zero.
The Counselor Projects and Real Estate Advisor

Inchiriere imobil

Suntem partenerul tău pentru închirieri de imobile pe termen lung având garanția unui standard de calitate ridicat.
Noi va asigurăm listarea imobilelor pe toate canalele de specialitate din piata imobiliara si organizam vizionările cu toți clientii interesati de inchirierea acestora. Tot noi ne vom ocupa de încheierea contractului de inchiriere cat si de instalarea clientului in imobil si predarea acestuia in baza unui proces verbal de predare primire atat la începutul contractului cat si la finalul contractului.
Practic, tu, in calitate de proprietar, nu trebuie decât sa iti verifici contul bancar, restu facem noi.
The Counselor Projects and Real Estate Adviser

Vanzare Imobil

Suntem o agentie imobiliara specializată in administrarea imobilelor pe termen lung cat si vânzarea / cumparare si inchirierea in exclusivitate a următoarelor tipuri de imobile: apartamente, case / vile, spatii comerciale, spatii de birouri, terenuri agricole, terenuri de constructii, ansambluri rezidențiale, ansambluri comerciale, ansambluri de birouri.
Echipa noastră de consilieri profesioniști este aici pentru a te ajuta sa beneficiezi de cele mai bune servicii imobiliare croite dupa nevoile tale.
The Counselor Projects and Real Estate Adviser

inregistreaza proprietate
(WeTransfer, IceDrive, DropBox, sau trimite poze prin email: office@thecounselor.ro)

Compare listings

Comparaţie
Vanzari TheCounselor.ro
  • Vanzari TheCounselor.ro