One Cotroceni Park Progresului 1. Apartamentele premium ONE Cotroceni Park. 3 niveluri parcare subterană, curte interioară cu zone amenajate pentru relaxare. Reședințe de clasă. Proiecte sustenabile. Teren de 5 hectare, pe fosta platformă industrială Ventilatorul, peste viitoarea stație de metrou Academia Militara în zona de centru- vest a Capitalei. Este un complex mixt, care va cuprinde 9 blocuri rezidențiale cu 800 de apartamente, birouri cu o suprafață închiriabilă de 80.000 mp și o suprafață de 15.000 mp cu 8 și respectiv 12 etaje.  Într-o primă fază, se vor livra spații de birouri de clasă A. Proiectul va reînvia o fostă zonă industrială din centrul orașului, întrucât se apropie de obiective importante precum: Palatul Cotroceni, Grădina Botanică, Academia Militară, Palatul Parlamentului.

Consilierul tau in imobiliare!

Imobiliare de lux – vanzare, inchirie, property management, administrare imobile.

ADAUGAT RECENT

Apartamente premium

property manegement

Administrarea imobilelor

Serviciile de property management se adresează celor care dețin mai multe proprietăți, proprietarilor plecați în străinătate ori celor care nu își doresc să se ocupe de procesul de administrare a imobilelor.

Costul de inchiriere zero, urmărește și asigura plata facturilor aferente imobilului, predarea imobilul catre chiriasi in baza procesului verbal , asigura gestionarea procesului de igienizare a imobilului dupa fiecare inchiriere, asigura intervenție de specialitate in caz de necesitate pe întreaga perioada contractuala – sunt numai cateva dintre beneficii daca alege serviciile property management.

Administrarea imobilelor de lux este ceea ce stim sa facem cel mai bine.

inregistreaza proprietate

Be ONE of it.

Deții o proprietate de lux? Intra in portofoliul nostru:

(WeTransfer, IceDrive, DropBox, sau trimite poze prin email: office@thecounselor.ro)

Ansambluri Rezidentiale

ONE Cotroceni Park

  • In Curand!
Progresului I, Zona Cotroceni, Bucuresti

ONE Cotroceni Park

Progresului I, Zona Cotroceni, Bucuresti, ,
  • In Curand!
One Cotroceni Park Strada Progresului nr.1, București. Apartamente de vanzare zona Cotroceni dezvoltat de One United Properties.
  • Adresa
  • Zona
  • Oras

Proprietati disponibile spre vanzare

One Cotroceni Park

In curand

Proprietati disponibile spre inchiriere

One Cotroceni Park

In curand

Status Constructie

One Cotroceni Park

Compare listings

Comparaţie
Vanzari TheCounselor.ro
  • Vanzari TheCounselor.ro