NEO Timpuri Noi

  • de la 125,000€+tva
Zona Timpuri Noi, Bucuresti
TOP

NEO Timpuri Noi

Zona Timpuri Noi, Bucuresti, Timpuri Noi, Unirii, Bucuresti
  • de la 125,000€+tva
Neo Timpuri Noi Neo Developement 13. Ion Minulescu Apartamente de lux - Zona Unirii, Timpuri Noi. Strada Logofătul Tăutu 66.

Neo Timpuri Noi este un proiect dezvoltat de către Neo Development, o divizie a One United Properties, lider de piaţă în dezvoltarea imobiliară din Nordul Capitalei unde deţine un portofoliu de imobile premiate de către numeroase instituţii din ţară şi din străinătate pentru eficienţa energetică, soluţiile moderne şi prietenoase cu mediul, incluzând folosirea de materiale şi echipamente premium.

Neo Timpuri Noi va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de o înaltă calitate, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, pentru care One United Properties a început deja demersurile de certificare Green Homes, o caracteristică a tuturor proiectelor companiei. Neo Timpuri Noi vizează alinierea la standardele cu care One United şi-a obişnuit deja cumpărătorii: materiale sustenabile, sisteme şi instalaţii eficiente energetic, cu grad de poluare redus, o calitate a mediului interior mai sănătoasă, eficienţa energetică superioară a clădirii, sortarea deşeurilor încă din faza de şantier, totul realizat la cele mai înalte standarde.

  • Adresa Str. Logofătul Tăutu 66
  • Zona Timpuri Noi, Unirii
  • Oras Bucuresti

Proprietati disponibile spre vanzare

Neo Timpuri Noi

No listing found.

Proprietati disponibile spre inchiriere

Neo Timpuri Noi

In curand

Status Constructie

Neo Timpuri Noi - In constructie (2021)

Compare listings

Comparaţie
Vanzari TheCounselor.ro
  • Vanzari TheCounselor.ro